Visita del Pare Nadal

Sorpresa a Ca l’Armenter aquest mati

Aquest mati ens hem llevat amb una carta enviada directament des del Pol Nord a nom de Santa Claus. El Pare Nadal explicava en la carta que despres de la visita de l’any anterior s’havia sentit molt ben acollit i es tanta la satisfacció que aquest any  li agradaria tornar a venir el poble de Casserres a fer una visita i ha esmorzar els embotits de Ca l’Armenter. La resposta per part de la casa, ha sigut un clar sí i es que ens fa una especial il·lusió rebre la seva visita i mes encara en aquestes dates i amb una agenda tant plena.

Ens visitarà el Dissabte dia 20 el mati de 11 a 13:30 el costat del Supermercat Pujantell (Passeig Bisbe Comelles 70) Casserres. Ens ha dit que te poca estona i fa una crida a tots els nens i nenes del Berguedà que vinguin a demanar els seus desitjos per aquestes festes. Des de Ca l’Armenter li oferirem un entorn ben agradable i aprofitarem la jornada per captar diners per la Marató de TV3 d’aquest any dedicat a les malalties del cor.

Pares, Mares, Avis, Avies i nens i nenes del Berguedà el Dissabte dia 20 de Desembre esteu convidats a venir a veure el Pare Nadal.laponia-papa-noel