LES PARAULES DE L’ESCRIPTOR MÀRIUS SERRA ARRIBEN AL GOVERNADOR DE HAWAII I ELL REACCIONA D’AQUESTA MANERA:

Màrius Serra i Ca l'ArmenterL’escriptor català Màrius Serra farà uns dies va provar i opinar sobre els embotits de Ca l’Armenter. En la bafarada va escriure la següent frase : Hawaii serà un país capdavanter quan conegui els embotits de Ca l’Armenter.

Aquesta frase ha arribat a les mans del governador de Hawaii David Ige, una persona que vetlla pels interessos de l’estat que governa i ha decidit agafar el primer vol i personar-se al poble de Casserres per conèixer de primera mà aquests embotits tant bons.

David Ige ha estat rebut per la família de Ca l’Armenter que en un primer moment desconeixien el governador. Ige, poc informat del clima del país, abans de demanar pels embotits ha demanat un jersei amb un accent català força fluid. 
Un cop acabades les presentacions, el governador ha estat convidat a esmorzar un bon pa amb tomàquet i una fusta d’embotits.
Una hora més tard, sortia de Ca l’Armenter amb la panxa plena, el jersei, amb alguna taca de vi després de viure l’experiència de beure amb porro, una cistella d’embotits i un somriure d’orella a orella pensant com de contents estaran els Hawaians després d’aquesta descoberta.

David Ige juntament amb Albert Pujantell davant de Ca l'Armenter

David Ige juntament amb Albert Pujantell davant de Ca l’Armenter

Després de córrer la veu de la presència del governador Hawaià al poble de Casserres, ha estat convidat a dinar al Frankfurt, juntament amb les autoritats locals, per parlar del projecte “Casserres port de mar”.

David Ige acomiadarà la visita firmant el llibre d’honor de l’ajuntament amb una llonganissa sota el braç i una llufa penjada a l’esquena.