La Llonganissa de Ca l’Armenter conserva la mateixa recepta els mateixos ingredients que la formula que varem heretar dels nostres avis. Elaborada amb carn de porc seleccionada amb el punt just de greix i condimentada amb pebre negra i sal. Tota aquesta mescla embotida artesanalment amb tripa natural i lligada a ma tal i com s’ha fet sempre.
Una curació aproximada d’uns 40/50 dies amb un control exhaustiu de les temperatures i una curació reposada i sense presses permet que conservi les aromes de la carn del porc amb les del pebre i la sal i adquireixi un fong totalment natural al qual contagiem d’una a l’altre naturalment i tal i com es feia abans.
La nostra matèria prima :
Carn de Porc Ral i Porc Duroc.
Pa amb tomaquet amb oli d’oliva intens.
Amanides i entremesos.
Aperitius i decoracions de plats. Entrepans
FORMIGA DE VELLUT
D.O.Qualificada. PRIORAT(garnatxa, samsó i syrah) Ecologic
MAS COMTAL “NEGRE D’ANYADA”
D.O. Penedèscabernet sauvignon, cabernet franc i merlot