tradició Ca l'armenterEl nom de bisbe prové de la seva forma rodona que antigament recordava a un dels càrrecs de l’esglesia ja que eren mes aviat de constitució ampla. Un embotit cuit ben conegut a la nostra terra.  Eleborat amb carn del porc condimentada únicament amb sal i pebre. Aquest conté la llengua del porc i el color negra ve donat per la sang del porc cuita.

coccio embotits ca l'armenterCocció a baixa temperatura i sense presses juntament amb els altres embotits permetent que adquireixi aromes i gustos únics.

qualitat Ca l'armenterLa nostra matèria prima : 
Carn de Porc Ral i Porc Duroc.

Pa ameridatge ideas mb tomaquet amb oli d’oliva intens.
Amanides i entremesos.
Aperitius i decoracions de plats. Entrepans

FORMIGA DE VELLUT
D.O.Qualificada. PRIORAT(garnatxa, samsó i syrah) Ecologic
MAS COMTAL “NEGRE D’ANYADA”
D.O. Penedèscabernet sauvignon, cabernet franc i merlot