tradició Ca l'armenterEl Bisbe un dels embotits indispensable per un bon esmorzar. de forquilla i gabinet Cal destacar que aquest és eleborat totalment a ma. Es comença salpebrant la llengua del porc seguidament si afegeix la carn picada donant-li aquesta forma característica finalment s’acaba embotint i coent-lo amb la resta d’embotits de                                 caldera.

coccio embotits ca l'armenter
Cocció a baixa temperatura i sense presses juntament amb els altres embotits permetent que adquireixi aromes i gustos únics.

qualitat Ca l'armenterLa nostra matèria prima : 
Carn de Porc Ral i Porc Duroc.

Pa ameridatge ideas mb tomaquet amb oli d’oliva intens.
Amanides i entremesos.
Aperitius i decoracions de plats. Entrepans

MAS COMTAL “NEGRE D’ANYADA”
D.O. Penedès (cabernet sauvignon, cabernet franc i merlot)

BERTHA GRAN RESERVA BRUT NATURA
D.O. Cava (xarel·lo, macabeu i parellada)